100 jaar technische ervaring

De Parker Appliance Company, een producent van pneumatische remsystemen en lekvrije fittingen, is opgericht door de visionaire ingenieur Arthur Parker, die samen met zijn compagnon Carl Klamm in een klein werkplaatsje in Cleveland, Ohio, zijn producten ontwikkelde.

Het ondernemerschap van Arthur Parker is diep geworteld in de Parker organisatie die dagelijks nieuwe wegen probeert te vinden om onze klanten te helpen en hun productiviteit en winstgevendheid te verbeteren. De cultuur van Parker is voor een groot gedeelte gebaseerd op de filosofie van Arthur Parker die hij zelf uitsprak tijdens een toespraak voor zijn personeel in de jaren ’30. “Ons succes is gebaseerd op eerlijk zakendoen, hard werken, gecoördineerde inspanningen en het leveren van kwaliteitsproducten.”

Gedurende 100 jaar hebben de oplossingen van Parker gezorgd voor vele sprongen in de techniek en de vooruitgang gestimuleerd in productietechnieken, het ontdekken van de ruimte en innovaties in vrijwel iedere bewegende machine die door mensen is geproduceerd.