Technical

Advisor

Hydraulics

Mijn Parker succes story begon in oktober 2017, toen ik via een detacheerder bij Parker aan de slag kon. Daarvoor was ik een aantal jaar werkzaam als natuurkundeleraar, met een werktuigbouwkunde achtergrond. Ik had geen relevante werkervaring maar was gemotiveerd om een stap naar het bedrijfsleven te maken, veel te leren en door te groeien.

 

Parker sprak veel vertrouwen uit, door me aan te nemen in deze functie terwijl ik weinig werkervaring had. Voordat ik mijn eerste werkdag had gehad, begon ik al met mijn eerste opleiding.”Hydraulische systeemtechniek”… bekostigd door Parker.

 

Aan het begin kwam er veel op me af. Nieuwe systemen, nieuwe producten en diensten, maar natuurlijk ook een onbekende bedrijfscultuur, nieuwe collega’s en andere verantwoordelijkheden. Wat ontzettend opviel is het geduld waarmee de collega’s me bleven helpen. Ik kon in rustig tempo wennen aan de werkzaamheden en leerde elke dag bij. Er werd regelmatig herhaald dat opstarten bij Parker tijd kost. Het is een groot en complex bedrijf wat continu in ontwikkeling is.

 

Parker is marktleider in Nederland. Toch is Parker niet te groot om als individu een verschil te kunnen maken, ook niet als nieuwe medewerker. Er word geluisterd en collega’s staan open voor nieuwe inzichten. Een bedrijf met nationale en internationale doorgroeimogelijkheden. Maar belangrijker: Werken bij Parker is werken met vertrouwen. En je verdient meer vertrouwen.